INSTA Icon Facebook Icon 060 060 02 03 viber whatsapp

Rent a car Čačak uz Yakono rent a car | Proverite naše uslove, bez depozita i ostalih troškova.

Ukoliko Vam je potreban auto za rentiranje, putovanja u zemlji, inostranstvu, ili za gradsku vožnju – onda je renta car Čačak pravo rešenje za vas.

Nova usluga, dostava auta do vaše lokacije.

Ako se spremate za put ili dolazite u Srbiju na duži ili kraći period – iznajmljivanje auta u Yakono rent a car-u je mnogo povoljnija opcija od svakodnevnih vožnji taksijem i gradskim prevozom. Takođe je sigurnije iznajmiti auto za putovanja ukoliko niste potpuno sigurni u ispravnost svog vozila.

Putovanjem vozilom vas može dovesti do mesta do kojih je teško stići javnim prevozom. U mnogim slučajevima je i jeftinije nego putovati javnim prevozom.

Yakono renta car vam nudi iznajmljivanje vozila po najpovoljnijim uslovima. Srbija, Čačak i njegova okolina su fantastični za istraživanje automobilom - iskoristite naše ponude za iznajmljivanje automobila.

Yakono rent dugi niz godina sarađuje kako sa lokalnim tako i sa inostranim klijentima, već duže od 10 godina. Naša obaveza je da ispunimo sva vaša očekivanja, a vaše zadovoljstvo je naš najbolji indikator ka uspehu. Naši zaposleni su vam na usluzi na Aerodromu Nikola Tesla, centru grada, ili na bilo kojoj lokaciji ako vi to zahtevate.

Osim kratkoročnih najmova možete da iznajmite auto i na duži vremenski period, Yakono vam nudi posebne uslove najma vozila, bilo da ste pravno ili fizičko lice. Iznajmite vozilo od 1000 RSD po danu, dugoročni najmovi, operativni lizing vozila, cena je bez PDV-a i ostalih troškova.

Takođe nudimo i iznajmljivanje vozača sa ili bez auta. Sva naša vozila mogu biti opremljena navigacionim uređajem, krovnim koferom, lancima za sneg, dečijim sedištima. Potrebno je unapred najaviti.

Yakono renta car vam nudi veliki izbor modela automobila. Vozila su različite snage i pretežno dizel vozila male potrošnje kojima su naši klijenti uvek zadovoljni. Imamo u ponudi i vozila sa 7 sedišta.

Možete iznajmiti i skutere, motore, takoreći imamo vozila za sve kategorije. Naši klijenti koji su vozili naša vozila su nam najbolja preporuka. Naša vozila su i redovno servisirana i potpuno ispravna.

Nudimo i usluge dostave i preuzimanja vozila na teritoriji celog grada, uključujući dostavu vozila do aerodroma (rent a car Aerodrom Nikola Tesla), kao i mogućnost da pošaljemo vozilo da vas doveze do naše agencije. Mi garantujemo sigurnu vožnju, povoljne cene i mnoštvo pogodnosti i popusta za naše redovne klijente. Rent a car Čačak najjeftiniji.

Cene rent a car Čačak

Možemo se pohvaliti sezonskim i dnevnim akcijama, kako u zimskoj, tako i u letnjoj sezoni, o čemu mogu da posvedoče oni koji redovno koriste naše usluge, a vi nas možete pozvati kako biste se i sami u to uverili.

Cene su izražene po danu. Što je duži period najama tako je cena po danu niža. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i eventualne nedoumice.

Plaćanje rent a car usluga i sigurnosni depozit

Depozit je obavezan za lica koja nemaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije. Plaćanje se može vršiti karticama, preko računa ili u gotovini. Depozit se može platiti u gotovini ili rezervisati sredstva na kartici.

Pre nego što krenete na put sa renta car vozilom

Proverite destinaciju/rutu kojom ćete ići, preko mapa ili navigacije.

Šta raditi u slučaju nezgode, u slučaju nezgode kada možete nastaviti sa vožnjom i u slučaju nezgode kada ne možete nastaviti sa vožnjom. Da li i kome se prvo obratiti.

Proveriti nacionalna i lokalna pravila za upotrebu motornog vozila.

Proveriti kod vozila kako se upravlja, različiti su menjači kod svih proizvođača automobila (rikverc, podešavanje sedišta, svetla, radio, otvaranje gepeka).

Čačak i njegova okolina - obiđite rent a car vozilom

Ovčarsko-kablarska klisura

Između planina Ovčar i Kablar, Zapadna Morava je usekla Ovčarsko Kablarsku klisuru. Pećine, bistre reke, lekoviti izvori su samo deo prelepih pogleda i mesta koje pruža ova klisura. Razne vrste biljnog sveta čak 361 kopnenih, a 239 vodenih. Za ljubitelje ptica ovo je odlično mesto jer možete videti čak 150 različitih vrsta ptica. Karakteristično za Ovčarsko Kablarsku klisuru je to što je to što su meandri karakteristični za ravničarske reke, a ovde Zapadna Morava je usekla svoj put između planina Ovčar i Kablar, što predstavlja geomorfološki kuriozitet.

Ovčar Banja

Jedno od najposećenijih mesta u ovom malom gradu u Srbiji, kao i najomiljenije mesto stanovnika grada Čačka. Na nadmorskoj visini od 278m, nalaze se jako lekoviti mineralni izvori. Pored prelepih prizora koje možete da vidite, ova Banja služi i za rehabilitaciju, leči mnoga oboljenja. U Ovčar Banji se možete rekreirati na planinskim stazama, bazenima i sportskim terenima pored ovoga postoji i Wellness centar koji takođe možete da posetite prilikom obilaska grada. Ako želite da imate izvanredan pogled na grad Čačak kao i na banju, onda je ovo pravo mesto za vas!

Jezero Međuvršje

Ovo jezero se nalazi na Zapadnoj Moravi, njegova dubina iznosi 23m a dužina 11km. Na ovom jezeru održavaju se mnoge sportske aktivnosti, manifestacije i nalaze se restorani izuzetne hrane, prijatnog ambijente i ljubaznog osoblja. Privlači veliku pažnju ribolovaca i turista.

Ovčarsko-kablarski manastiri

Poznatiji kao Srpska Sveta Gora manastiri koji se nalaze ovde jesu: Blagoveštenje, Ilinje, Jovanje, Nikolje, Uspenje, Vavedenje, Vaznesenje, Preobraženje, Svete Trojice i Sretenje. Većina ovih manastira nastala je još dok je Srbija bila pod Turskom vlašću. Neki od njih su paljeni više puta i obnavljani. Jedna od mnogih zanimljivosti vezana za ove manastire je ta da je manastir Sretenje nastao tako što su monasi koji su hteli da zidaju manastir bacili krunu prema vrhu Ovčara, gledajući kada padne, gde će se zaustaviti i tako se odlučili za lokaciju gde će manastir biti sagrađen. Manastir Sretenje je iz tog razloga smešten visoko na planini.

Atomska Banja- Trepča Banja

Poznatija kao Trepča Banja, sadrži termalne vode sa cezijumom i retke mikroelemente, pa se često preporučuje za lečenje raznih oboljenja, odnosno bolesti. Pored ove mogućnosti koju pruža, u atomskoj banji se održavaju i mnoge manifestacije i kulturno zabavni programi. Preporučljiva je za one koji vole čist vazduh, mir, lep pejzaš kao i za one koji brinu o svom zdravlju.

Novo u ponudi, rent a car novi Hyundai i20

yakono rent a car Čačak renta car Čačak  Hyundai i20 Čačak

Rent a skuter Čačak, Srbija

yakono rent a car Čačak renta car Čačak Rent a car skuter yakono rent a car Čačak renta car Čačak Rent a car skuter yakono rent a car Čačak renta car Čačak Rent a car skuter yakono rent a car Čačak renta car Čačak Rent a car peugeot 208 Clio yakono rent a car Čačak renta car Čačak rent a car Citroen c4 c3 yakono rent a car Čačak renta car Čačak yakono rent a car Čačak renta car Čačak rent a car 7 sedista

Rent a car Čačak Najjeftiniji

Dobro dosli

Najpovoljniji rent a car Čačak

Dugorocni najam vozila

Operativni lizing vozila

Vozila sa 7 sedista

Rent a car Čačak vam nudi preuzimanje vozila na aerodromu, autobuskoj, zeleznickoj stanici, na nasoj lokaciji ili vasoj lokaciji uz dostavu vozila.

Sva nasa vozila mogu biti opremljena navigacionim uredjajem, krovnim koferom, lancima za sneg, decijim sedistima.

Srbija, Čačak i njegova okolina su fantasticni za istrazivanje automobilom - iskoristite nase ponude za iznajmljivanje automobila.

Ukoliko zelite da iznajmite auto na duzi vremenski period, Rent a car Čačak vam nudi posebne uslove najma vozila, bilo da ste pravno ili fizicko lice.

Iznajmite vozilo od 1000 RSD po danu, dugorocni najmovi. Cena je bez PDV-a i ostalih troškova.


Kontakt Rent a car Čačak


Za sve informacije pozovite viber whatsapp 060 060 02 03

Adresa: Čačak, Centar

Email: office@yakonorent.com
Radno vreme: 09:00-17:00

Rent a car Subotica

Rent a car Sabac

Rent a car Novi Sad