INSTA Icon Facebook Icon 060 098 98 44 viber whatsapp

Yakono iznajmljivanje apartmana na Zlatiboru

Ukoliko Vam je potreban aprtman da iznajmite na Zlatiboru, bilo da duže ili kraće vreme, onda je Yakono rent pravo rešenje za vas.

Novo, aprtman + auto po super ceni. Pozovite za ponudu.

Ako se spremate za odmor ili put iznajmljivanje apartmana je mnogo bolja opcija nego odsesti u nekom hotelu. U našoj ponudi možete neći veliki izbor Lux apartmana na Zlatiboru.

Yakono rent vam nudi iznajmljivanje apartmana po najpovoljnijim uslovima. Srbija, i njena okolina su fantastični za istraživanje automobilom - iskoristite naše ponude za iznajmljivanje automobila.

Yakono rent dugi niz godina sarađuje kako sa lokalnim tako i sa inostranim klijentima, već duže od 10 godina. Naša obaveza je da ispunimo sva vaša očekivanja, a vaše zadovoljstvo je naš najbolji indikator ka uspehu. Naši zaposleni su vam na usluzi.

Osim kratkoročnih najmova možete da iznajmite apartman i na duži vremenski period, pogotovo u vansezonskom periodu kada su cene dosta povoljnije. Yakono vam nudi posebne uslove najma apartmana, bilo da ste pravno ili fizičko lice.

Cene iznajmljivanja apartmana na Zlatiboru - Cene smeštaja Zlatibor

Možemo se pohvaliti sezonskim i dnevnim akcijama, kako u zimskoj, tako i u letnjoj sezoni, o čemu mogu da posvedoče oni koji redovno koriste naše usluge, a vi nas možete pozvati kako biste se i sami u to uverili.

Cene su izražene po danu. Što je duži period najama tako je cena po danu niža. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i eventualne nedoumice.

Plaćanje usluga i sigurnosni depozit

Depozit je obavezan za lica koja nemaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije. Plaćanje se može vršiti karticama, preko računa ili u gotovini. Depozit se može platiti u gotovini ili rezervisati sredstva na kartici.

Pre nego što krenete na put

Proverite destinaciju/rutu kojom ćete ići, preko mapa ili navigacije.

Preverite vreme ulaska i izlaska iz smeštaja

Novo u ponudi, Vila Darija Lux Spa Zlatibor apartmani

yakono rent smeštaj zlatibor VILA DARIJA LUX SPA yakono rent smeštaj zlatibor VILA DARIJA LUX SPA HODNIK yakono rent smeštaj zlatibor VILA DARIJA LUX SPA centar spa

Za sve informacije pozovite viber whatsapp 060 098 98 44

Adresa: Zlatibor,Ulica Breza 26

Email: office@yakonorent.com
Radno vreme: Ponedeljak-Subota od 08:00-20:00