INSTA Icon Facebook Icon 060 060 02 03 viber whatsapp

Rent a car Kraljevo uz Yakono rent a car | Proverite naše uslove, bez depozita i ostalih troškova.

Ukoliko Vam je potreban auto za rentiranje, putovanja u zemlji, inostranstvu, ili za gradsku vožnju – onda je renta car Kraljevo pravo rešenje za vas.

Nova usluga, dostava auta do vaše lokacije.

Ako se spremate za put ili dolazite u Srbiju na duži ili kraći period – iznajmljivanje auta u Yakono rent a car-u je mnogo povoljnija opcija od svakodnevnih vožnji taksijem i gradskim prevozom. Takođe je sigurnije iznajmiti auto za putovanja ukoliko niste potpuno sigurni u ispravnost svog vozila.

Putovanjem vozilom vas može dovesti do mesta do kojih je teško stići javnim prevozom. U mnogim slučajevima je i jeftinije nego putovati javnim prevozom.

Yakono renta car vam nudi iznajmljivanje vozila po najpovoljnijim uslovima. Srbija, Kraljevo i njegova okolina su fantastični za istraživanje automobilom - iskoristite naše ponude za iznajmljivanje automobila.

Yakono rent dugi niz godina sarađuje kako sa lokalnim tako i sa inostranim klijentima, već duže od 10 godina. Naša obaveza je da ispunimo sva vaša očekivanja, a vaše zadovoljstvo je naš najbolji indikator ka uspehu. Naši zaposleni su vam na usluzi na Aerodromu Nikola Tesla, centru grada, ili na bilo kojoj lokaciji ako vi to zahtevate.

Osim kratkoročnih najmova možete da iznajmite auto i na duži vremenski period, Yakono vam nudi posebne uslove najma vozila, bilo da ste pravno ili fizičko lice. Iznajmite vozilo od 1000 RSD po danu, dugoročni najmovi, operativni lizing vozila, cena je bez PDV-a i ostalih troškova.

Takođe nudimo i iznajmljivanje vozača sa ili bez auta. Sva naša vozila mogu biti opremljena navigacionim uređajem, krovnim koferom, lancima za sneg, dečijim sedištima. Potrebno je unapred najaviti.

Yakono renta car vam nudi veliki izbor modela automobila. Vozila su različite snage i pretežno dizel vozila male potrošnje kojima su naši klijenti uvek zadovoljni. Imamo u ponudi i vozila sa 7 sedišta.

Možete iznajmiti i skutere, motore, takoreći imamo vozila za sve kategorije. Naši klijenti koji su vozili naša vozila su nam najbolja preporuka. Naša vozila su i redovno servisirana i potpuno ispravna.

Nudimo i usluge dostave i preuzimanja vozila na teritoriji celog grada, uključujući dostavu vozila do aerodroma (rent a car Aerodrom Nikola Tesla), kao i mogućnost da pošaljemo vozilo da vas doveze do naše agencije. Mi garantujemo sigurnu vožnju, povoljne cene i mnoštvo pogodnosti i popusta za naše redovne klijente. Rent a car Kraljevo najjeftiniji.

Cene rent a car Kraljevo

Možemo se pohvaliti sezonskim i dnevnim akcijama, kako u zimskoj, tako i u letnjoj sezoni, o čemu mogu da posvedoče oni koji redovno koriste naše usluge, a vi nas možete pozvati kako biste se i sami u to uverili.

Cene su izražene po danu. Što je duži period najama tako je cena po danu niža. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i eventualne nedoumice.

Plaćanje rent a car usluga i sigurnosni depozit

Depozit je obavezan za lica koja nemaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije. Plaćanje se može vršiti karticama, preko računa ili u gotovini. Depozit se može platiti u gotovini ili rezervisati sredstva na kartici.

Pre nego što krenete na put sa renta car vozilom

Proverite destinaciju/rutu kojom ćete ići, preko mapa ili navigacije.

Šta raditi u slučaju nezgode, u slučaju nezgode kada možete nastaviti sa vožnjom i u slučaju nezgode kada ne možete nastaviti sa vožnjom. Da li i kome se prvo obratiti.

Proveriti nacionalna i lokalna pravila za upotrebu motornog vozila.

Proveriti kod vozila kako se upravlja, različiti su menjači kod svih proizvođača automobila (rikverc, podešavanje sedišta, svetla, radio, otvaranje gepeka).

Kraljevo i njegova okolina - obiđite rent a car vozilom

Šta posetiti u Kraljevu?

Staro gradsko jezgro, Narodni muzej u Kraljevu, Gospodar Vasin konak, Muzej slatka - Kuća Cvetića, Spomenik otpora i pobede, Ibarski kej, Spomen park Kraljevački oktobar, Srednjovekovni grad Maglič, Krstovgrad, Manastir Studenica, Manastir Žiča, Manastir Gradac, Gornja isposnica Svetog Save

Srednjovekovni grad Maglič

Srednjovekovni grad Maglič se nalazi 24km jugozapadno od Kraljeva na vrhu strmog brda. Opasan je debelim zidovima i ima sedam kula visine desetak metara, dok je glavna Donžon kula visine oko 20m. Unutrašnjost grada je podeljena na dva dvorišta. Manje je prazno, a u većem dvorištu se nalaze ostaci palata, crkve sv.Đorđa, nekoliko zgrada, kao i ostaci pekare i dve cisterne za vodu.

Manastir Žiča

Manastir Žiča se nalazi u plodnoj ravnici, na samo 6km od Kraljeva prema Mataruškoj Banji i pripada raškoj školi. Zadužbina je kralja Stefana Prvovenčanog i jedna je od najvećih svetinja srpskog naroda. Gradnja glavne manastirske crkve Sv. vaznesenja započeta je oko 1206. godine, a završena pre 1217.godine.

Manastir Studenica

Manastir Studenica je zadužbina Stefana Nemanje. Bogorodičina crkva u Studenici sagrađena je između 1183. i 1196. godine. i jedan je od najlepših spomenika Raške graditeljske škole, i najugledniji je među srpskim manastirima.

Mataruška banja

Mataruška banja se nalazi 8 km jugozapadno od Kraljeva, na desnoj obali reke Ibar na obroncima planina Stolovi i Čemerno, na 215 m nadmorske visine. Umereno-kontinentalna klima, reka Ibar i prostran park pružaju izvanredne mogućnosti za zdravstveni i sportsko-rekreativni turizam.

Novo u ponudi, rent a car novi Hyundai i20

yakono rent a car Kraljevo renta car Kraljevo  Hyundai i20 Kraljevo

Rent a skuter Kraljevo, Srbija

yakono rent a car Kraljevo renta car Kraljevo Rent a car skuter yakono rent a car Kraljevo renta car Kraljevo Rent a car skuter yakono rent a car Kraljevo renta car Kraljevo Rent a car skuter yakono rent a car Kraljevo renta car Kraljevo Rent a car peugeot 208 Clio yakono rent a car Kraljevo renta car Kraljevo rent a car Citroen c4 c3 yakono rent a car Kraljevo renta car Kraljevo yakono rent a car Kraljevo renta car Kraljevo rent a car 7 sedista

Rent a car Kraljevo Najjeftiniji

Dobro dosli

Najpovoljniji rent a car Kraljevo

Dugorocni najam vozila

Operativni lizing vozila

Vozila sa 7 sedista

Rent a car Kraljevo vam nudi preuzimanje vozila na aerodromu, autobuskoj, zeleznickoj stanici, na nasoj lokaciji ili vasoj lokaciji uz dostavu vozila.

Sva nasa vozila mogu biti opremljena navigacionim uredjajem, krovnim koferom, lancima za sneg, decijim sedistima.

Srbija, Kraljevo i njegova okolina su fantasticni za istrazivanje automobilom - iskoristite nase ponude za iznajmljivanje automobila.

Ukoliko zelite da iznajmite auto na duzi vremenski period, Rent a car Kraljevo vam nudi posebne uslove najma vozila, bilo da ste pravno ili fizicko lice.

Iznajmite vozilo od 1000 RSD po danu, dugorocni najmovi. Cena je bez PDV-a i ostalih troškova.


Kontakt Rent a car Kraljevo


Za sve informacije pozovite viber whatsapp 060 060 02 03

Adresa: Kraljevo, Centar

Email: office@yakonorent.com
Radno vreme: 09:00-17:00

Rent a car Subotica

Rent a car Sabac

Rent a car Novi Sad