INSTA Icon Facebook Icon 060 060 02 03 viber whatsapp

Rent a car Novi Sad uz Yakono rent a car | Proverite naše uslove, bez depozita i ostalih troškova.

Ukoliko Vam je potreban auto za rentiranje, putovanja u zemlji, inostranstvu, ili za gradsku vožnju – onda je renta car Novi Sad pravo rešenje za vas.

Nova usluga, dostava auta do vaše lokacije.

Ako se spremate za put ili dolazite u Srbiju na duži ili kraći period – iznajmljivanje auta u Yakono rent a car-u je mnogo povoljnija opcija od svakodnevnih vožnji taksijem i gradskim prevozom. Takođe je sigurnije iznajmiti auto za putovanja ukoliko niste potpuno sigurni u ispravnost svog vozila.

Putovanjem vozilom vas može dovesti do mesta do kojih je teško stići javnim prevozom. U mnogim slučajevima je i jeftinije nego putovati javnim prevozom.

Yakono renta car vam nudi iznajmljivanje vozila po najpovoljnijim uslovima. Srbija, Novi Sad i njegova okolina su fantastični za istraživanje automobilom - iskoristite naše ponude za iznajmljivanje automobila.

Yakono rent dugi niz godina sarađuje kako sa lokalnim tako i sa inostranim klijentima, već duže od 10 godina. Naša obaveza je da ispunimo sva vaša očekivanja, a vaše zadovoljstvo je naš najbolji indikator ka uspehu. Naši zaposleni su vam na usluzi na centru grada, ili na bilo kojoj lokaciji ako vi to zahtevate.

Osim kratkoročnih najmova možete da iznajmite auto i na duži vremenski period, Yakono vam nudi posebne uslove najma vozila, bilo da ste pravno ili fizičko lice. Iznajmite vozilo od 1000 RSD po danu, dugoročni najmovi, operativni lizing vozila, cena je bez PDV-a i ostalih troškova.

Takođe nudimo i iznajmljivanje vozača sa ili bez auta. Sva naša vozila mogu biti opremljena navigacionim uređajem, krovnim koferom, lancima za sneg, dečijim sedištima. Potrebno je unapred najaviti.

Yakono renta car vam nudi veliki izbor modela automobila. Vozila su različite snage i pretežno dizel vozila male potrošnje kojima su naši klijenti uvek zadovoljni. Imamo u ponudi i vozila sa 7 sedišta.

Možete iznajmiti i skutere, motore, takoreći imamo vozila za sve kategorije. Naši klijenti koji su vozili naša vozila su nam najbolja preporuka. Naša vozila su i redovno servisirana i potpuno ispravna.

Nudimo i usluge dostave i preuzimanja vozila na teritoriji celog grada, uključujući dostavu vozila do aerodroma (rent a car Aerodrom Nikola Tesla), kao i mogućnost da pošaljemo vozilo da vas doveze do naše agencije. Mi garantujemo sigurnu vožnju, povoljne cene i mnoštvo pogodnosti i popusta za naše redovne klijente. Rent a car Novi Sad najjeftiniji.

Cene rent a car Novi Sad

Možemo se pohvaliti sezonskim i dnevnim akcijama, kako u zimskoj, tako i u letnjoj sezoni, o čemu mogu da posvedoče oni koji redovno koriste naše usluge, a vi nas možete pozvati kako biste se i sami u to uverili.

Cene su izražene po danu. Što je duži period najama tako je cena po danu niža. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i eventualne nedoumice.

Plaćanje rent a car usluga i sigurnosni depozit

Depozit je obavezan za lica koja nemaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije. Plaćanje se može vršiti karticama, preko računa ili u gotovini. Depozit se može platiti u gotovini ili rezervisati sredstva na kartici.

Pre nego što krenete na put sa renta car vozilom

Proverite destinaciju/rutu kojom ćete ići, preko mapa ili navigacije.

Šta raditi u slučaju nezgode, u slučaju nezgode kada možete nastaviti sa vožnjom i u slučaju nezgode kada ne možete nastaviti sa vožnjom. Da li i kome se prvo obratiti.

Proveriti nacionalna i lokalna pravila za upotrebu motornog vozila.

Proveriti kod vozila kako se upravlja, različiti su menjači kod svih proizvođača automobila (rikverc, podešavanje sedišta, svetla, radio, otvaranje gepeka).

Novi Sad i njegova okolina - obiđite rent a car vozilom

EXIT festival

Svake godine se u Novom Sadu na Petrovaradinskoj tvrđavi održava se festival koji nosi titulu za najbolji evropski festival, a to je EXIT. Na festivalu nastupa preko 1000 izvođača na više od 40 bina. Takođe svake godine ovaj festival ugosti neke od svetskih zvezda kao što su: David Guetta, Guns N’ Roses, Billy Idol, Snoop Dogg, Avicii, Nina Kraviz i mnoge druge.

Petrovaradinska tvrđava

Gradnja tvrđave trajala je 88 godina, do 1780. godine. Spada u jedne od najočuvanijih tvrđdava i prostire se na 110 hektara. Po jednoj legendi ime Petrovaradin je dobijeno iz više reči - "Petra" na latinskom znači stena, "var" je na mađarskom grad, a "din" na turskom vera, iz čega je izvedeno Petrovaradin, "grad na steni čvrst kao vera". Monumentalnost Tvrđave na steni i Dunav u podnožju doprineli su da mnogi Petrovaradinsku tvrđavu nazivaju "Gibraltar na Dunavu".

Plaža "Štrand" u Novom Sadu

Najpopularnije mesto uz Dunav u Novom Sadu je plaža "Štrand", koja je smeštena u naselju Liman. Plaža je uređena, sa ležaljkama, suncobranima i tuševima, brojnim barovima i drugim pratećim sadržajima. Zvanično je otvorena 1911. godine, ali je popularna i dan danas, gde mnogi turisti kao i građani Novog Sada leti vole da đođu i odmore se.

Novo u ponudi, rent a car novi Hyundai i20

yakono rent a car Novi Sad renta car Novi Sad  Hyundai i20 Novi Sad

Rent a skuter Novi Sad, Srbija

yakono rent a car Novi Sad renta car Novi Sad Rent a car skuter yakono rent a car Novi Sad renta car Novi Sad Rent a car skuter yakono rent a car Novi Sad renta car Novi Sad Rent a car skuter yakono rent a car Novi Sad renta car Novi Sad Rent a car peugeot 208 Clio yakono rent a car Novi Sad renta car Novi Sad rent a car Citroen c4 c3 yakono rent a car Novi Sad renta car Novi Sad yakono rent a car Novi Sad renta car Novi Sad rent a car 7 sedista

Rent a car Novi Sad Najjeftiniji

Dobro dosli

Najpovoljniji rent a car Novi Sad

Dugorocni najam vozila

Operativni lizing vozila

Vozila sa 7 sedista

Rent a car Novi Sad vam nudi preuzimanje vozila na aerodromu, autobuskoj, zeleznickoj stanici, na nasoj lokaciji ili vasoj lokaciji uz dostavu vozila.

Sva nasa vozila mogu biti opremljena navigacionim uredjajem, krovnim koferom, lancima za sneg, decijim sedistima.

Srbija, Novi Sad i njegova okolina su fantasticni za istrazivanje automobilom - iskoristite nase ponude za iznajmljivanje automobila.

Ukoliko zelite da iznajmite auto na duzi vremenski period, Rent a car Novi Sad vam nudi posebne uslove najma vozila, bilo da ste pravno ili fizicko lice.

Iznajmite vozilo od 1000 RSD po danu, dugorocni najmovi. Cena je bez PDV-a i ostalih troškova.


Kontakt Rent a car Novi Sad


Za sve informacije pozovite viber whatsapp 060 060 02 03

Adresa: Novi Sad,Cenatr

Email: office@yakonorent.com
Radno vreme: 09:00-17:00

Rent a car Subotica

Rent a car Sabac

Rent a car Novi Sad