INSTA Icon Facebook Icon 060 060 03 04 viber whatsapp

Yakono Rent a kombi Beograd, iznajmljivanje putničkih i teretnih kombija Beograd Srbija

Ukoliko Vam je potreban kombi za rentiranje, putovanja u zemlji, inostranstvu, ili za gradsku vožnju – onda je Yakono renta kombi Beograd pravo rešenje za vas.

Nova usluga, dostava kombija do vaše lokacije.

Ako se spremate za put ili dolazite u Srbiju na duži ili kraći period – iznajmljivanje auta u Yakono rent a car-u je mnogo povoljnija opcija od svakodnevnih vožnji taksijem i gradskim prevozom. Takođe je sigurnije iznajmiti kombi za putovanja ukoliko niste potpuno sigurni u ispravnost svog vozila.

Putovanjem vozilom vas može dovesti do mesta do kojih je teško stići javnim prevozom. U mnogim slučajevima je i jeftinije nego putovati javnim prevozom.

Yakono rent a kombi vam nudi iznajmljivanje vozila po najpovoljnijim uslovima. Srbija, Beograd i njegova okolina su fantastični za istraživanje kombijem - iskoristite naše ponude za iznajmljivanje kombija.

Yakono rent dugi niz godina sarađuje kako sa lokalnim tako i sa inostranim klijentima, već duže od 10 godina. Naša obaveza je da ispunimo sva vaša očekivanja, a vaše zadovoljstvo je naš najbolji indikator ka uspehu. Naši zaposleni su vam na usluzi na Aerodromu Beograd Nikola Tesla, centru grada, na Novom Beogradu ili na bilo kojoj lokaciji ako vi to zahtevate.

Osim kratkoročnih najmova možete da iznajmite kombi i na duži vremenski period, Yakono vam nudi posebne uslove najma vozila, bilo da ste pravno ili fizičko lice. Iznajmite vozilo od 1000 RSD po danu, dugoročni najmovi, operativni lizing vozila, cena je bez PDV-a i ostalih troškova.

Takođe nudimo i iznajmljivanje vozača sa ili bez auta. Sva naša vozila mogu biti opremljena navigacionim uređajem, krovnim koferom, lancima za sneg, dečijim sedištima. Potrebno je unapred najaviti.

Yakono rent a kombi vam nudi veliki izbor modela kombija. Vozila su različite snage i pretežno dizel vozila male potrošnje kojima su naši klijenti uvek zadovoljni. Imamo u ponudi i vozila sa 7 sedišta.

Možete iznajmiti i skutere, motore, takoreći imamo vozila za sve kategorije. Naši klijenti koji su vozili naša vozila su nam najbolja preporuka. Naša vozila su i redovno servisirana i potpuno ispravna.

Nudimo i usluge dostave i preuzimanja vozila na teritoriji celog grada, uključujući dostavu vozila do aerodroma (rent a kombi Aerodrom Beograd), kao i mogućnost da pošaljemo vozilo da vas doveze do naše agencije. Mi garantujemo sigurnu vožnju, povoljne cene i mnoštvo pogodnosti i popusta za naše redovne klijente. Rent a kombi beograd najjeftiniji.

Cene rent a kombi Beograd (kombi rental in belgrade) - rentiranja vozila

Možemo se pohvaliti sezonskim i dnevnim akcijama, kako u zimskoj, tako i u letnjoj sezoni, o čemu mogu da posvedoče oni koji redovno koriste naše usluge, a vi nas možete pozvati kako biste se i sami u to uverili.

Cene su izražene po danu. Što je duži period najama tako je cena po danu niža. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i eventualne nedoumice.

Plaćanje rent a kombi usluga i sigurnosni depozit

Depozit je obavezan za lica koja nemaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije. Plaćanje se može vršiti karticama, preko računa ili u gotovini. Depozit se može platiti u gotovini ili rezervisati sredstva na kartici. Vozilo možete preuzeti i bez depozita.

Pre nego što krenete na put sa renta kombi vozilom

Proverite destinaciju/rutu kojom ćete ići, preko mapa ili navigacije.

Šta raditi u slučaju nezgode, u slučaju nezgode kada možete nastaviti sa vožnjom i u slučaju nezgode kada ne možete nastaviti sa vožnjom. Da li i kome se prvo obratiti.

Proveriti nacionalna i lokalna pravila za upotrebu motornog vozila.

Proveriti kod vozila kako se upravlja, različiti su menjači kod svih proizvođača kombija (rikverc, podešavanje sedišta, svetla, radio, otvaranje gepeka).

Rent a kombi, Fiat Ducato 2.2 teretni kombi

Fiat Ducato kombi najam

1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

Fiat Ducato Teretni
2
Mountains and fjords
Northern Lights

Rent a kombi Beograd Najjeftiniji

Dobro dosli

Najpovoljniji rent a kombi Beograd

Dugorocni najam vozila

Operativni lizing vozila

Vozila sa 7 sedista

Yakono rent a kombi Beograd vam nudi preuzimanje vozila na aerodromu, autobuskoj, zeleznickoj stanici, na nasoj lokaciji ili vasoj lokaciji uz dostavu vozila.

Sva nasa vozila mogu biti opremljena navigacionim uredjajem, krovnim koferom, lancima za sneg, decijim sedistima.

Srbija, Beograd i njegova okolina su fantasticni za istrazivanje kombijem - iskoristite nase ponude za iznajmljivanje kombija.

Ukoliko zelite da iznajmite kombi na duzi vremenski period, Yakono rent a kombi Beograd vam nudi posebne uslove najma vozila, bilo da ste pravno ili fizicko lice.


Kontakt Yakono rent a kombi Beograd


Za sve informacije pozovite viber whatsapp 060 060 03 04

Adresa: Beograd,Imotska 1

Voždovac, Banjica, Trosarina

Email: office@yakonorent.com
Radno vreme: Ponedeljak-Subota od 08:00-20:00

Rent a car Subotica

Rent a car Sabac

Rent a car Novi Sad